Luovuus vs. hyvä maku

Hyvä maku on luovuuden vihollinen.
(Pablo Picasso)

Picasso, I hear you. Yllä oleva onkin mottoni tällä hetkellä. Ei, en missään nimessä halua kirjoittaa mautonta tai kökköä tekstiä. Kyse on siitä, että olen oppinut että kirjoittaessa kannattaa heittää turhat ujoilut mäkeen ja kirjoittaa siitä, mistä haluaa. Ei kannata miettiä, että mitä jos joku loukkaantuu tai paheksuu kirosanoja tai mitä se äitikin tästä ajattelee.

Kun aloitin kirjoittamisen, minua hävetti ensimmäiset kaksi viikkoa. Onneksi se meni ohi. Nyt kirjoitan toista kirjaani. Minulla on aihe, joka on yhteiskunnallisesti merkittävä ja olisi varmasti tooosi painavaa asiaa. Minulla on myös toinen aihe, jossa ei ole mitään järkeä, mutta josta tekee mieli kirjoittaa.

Arvatkaa vaan, kumpi voittaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s