Terveisiä Turusta

Turun messuilla lukiolaiset kysyivät kivoja kysymyksiä, kuten: ”Mitä tekisit, jos et olisi kirjailija?” En ollut varma mitä pitäisi vastata, etenkin kun olen ehtinyt olemaan kirjailija noin kaksi sekuntia. Höpisin jotain valokuvaajan ammatista, vaikka oikeasti haluaisin pelastaa norsuja paratiisimaisessa ympäristössä.

Hengailin kuuntelemassa muitakin. Anja Snellmania haastateltiin Pääoma-nimisestä teoksesta. En ole lukenut montaakaan Snellmanin kirjaa sitten Sonja O:n, mutta uutukaisen haluan lukea. Snellman kertoo siinä siskonsa Marun tarinan. Maru ei ollut kuten muut. Snellman häpesi välillä siskoaan, ja niin kai vanhemmatkin. Häpeä on aina kiinnostavaa. Perheessä kulkeva, sukupolvelta toiselle siirtyvä häpeä vielä kiinnostavampaa.

Bongasin myös Bruce Oreckin vaimon Cody Douglas Oreckin, mutta valitettavasti en diplomaattikoira Deckartia.

paaoma.JPG

oreck

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s