Kirjakarmaa

Luin jostain, että kirjailijat ovat kirjakauppojen yksi tärkeimmistä ostajaryhmistä. Uskon. Tässähän se konkretisoituu: tosi kiva jos joku lukee kirjani, mutta olisi hirmu kiva jos kirjaa myös ostettaisiin.

karmaa

Täytyy myöntää, että olen itsekin ollut suhteellisen laiska ostamaan (kauno)kirjoja ja lähinnä vain lainannut niitä kirjastosta. Olen parantanut tapani! Nyt olen voidellut markkinatalouden rattaita ja hankkinut hyvää ostokarmaa hankkimalla kasapäin kirjoja. Kuvassa osa ostoksista. Päällimmäisenä Nälkävuosi. Ja kuten näkyy, olen ilmeisesti Suomen viimeinen ihminen, joka ei ole vielä lukenut Puhdistusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s