Kevät

IMG_2266_1

Blogini oli levähdystauolla, mutta nyt olen palannut. Terve taas!

Taukoon oli monia syitä. Olen kirjoittanut. Olen järjestänyt asioita. Olen matkustanut. Aloitin pari uutta harrastusta (ja jätin ne kesken). Ennen kaikkea olen halunnut kasata ajatuksiani ja päättää, minkälaisia jälkiä haluan maailmaan jättää – tämä koskee myös digitaalista maailmaa. Siispä tähän päivään sopiva ajatus:

Maailman ainut ilo on aloittamisessa.
– Cesare Pavese

Palaan asiaan pian ja tarkoitan sitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s