Muutoksia

Blogini on ollut syväjäässä pari vuotta. Anteeksi! Lukijat, tulkaa takaisin! Lupaan tästä lähtien olla aktiivisempi.

Suurena uutisena kerrottakoon, että julkaisen tänä vuonna romaanin. Se tulee ulos syyskuussa, kustantajana WSOY. Romaani on melkein valmis, mutta ei ihan, joten tiedän mitä teen lähiviikot ja -kuukaudet. Olen kuitenkin todella innoissani, kirjoitan nimittäin siitä, mistä olen aina halunnut kirjoittaa. Kirja kertoo 1990-luvun laman pitkästä varjosta. Laman vaikutus Suomeen on aina sekä kiinnostanut että vaivannut minua, ja olen monta kertaa miettinyt, miksi aihetta ei ole käsitelty kirjallisuudessa sen enempää. Kirjoitan myös hajoavista perheistä, rakkaudesta, ystävyydestä, luopumisesta ja toivosta. Tarina alkaa vuodesta 1984 ja kulkee 2000-luvulle saakka.

Kirjan nimi on Westend. Kyllä, kuten se asuinalue Espoossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s